22
تیر
همه چیز درباره لوله پلی اتیلن گاز رسانی
همه چیز درباره لوله پلی اتیلن گاز رسانی
کاربرد لولهها پلی اتیلن:
با توجه به آن چه یاد شد حتما این نکته را دریافتهاید که این لولهها دارای کابرد زیادی هستند. اما با این وجود ما در راستایی آشنایی بیشتر شما با کاربرد لولههای پلی اتیلن و همچنین یاری شما در پروسهی انتخاب قصد داریم تا حوزههایی که بیشتر این لولهها کاربرد دارند را برای شما شرح دهیم.
- با توجه به مشخصات گاز طبیعی استفاده از لولههای پلی اتیلن در سیستمهای انتقال گاز یکی از اولین کاربردهای این لوله در صنایع نفت و گاز و پتروشیمی میباشد و از سال 1960 استفاده از لولههای پلی اتیلن در این صنعت آغاز شده است و کیفیت همیشگی باعث شده است که تا امروز نیز کاربرد داشته باشد و در واقع یکی از گزینههای بسیار مناسب این صنعت باقی بماند و نود درصد از لولههای نصب شده برای توزیع صنعت نفت و گاز طبیعی در آمریکا و کانادا همین لولههای پلی اتیلن است.
- لولههای پلی اتیلن یک گزینهی بسیار مناسب برای استفاده در صنعت کشاورزی هستند.
- از این لولهها برای انتقال آب سرد در واحدهای صنعتی مثل پالایشگاهها، کارخانههای پتروشیمی و نیروگاهها استفاده میشود.
- از این لوله با توجه به خواص فیزیکی و شیمیایی منحصر به فردی که دارند میتوان برای انتقال آب دریا و انواع آّبهای شور استفاده کرد.
- این لولهها از نظر بهداشتی مناسب هستند که از آنها برای انتقال آب شرب استفاده شود.
انواع لوله پلی اتیلن
- لوله پلی اتیلن تک جداره: لولههای تک جداره پلی اتیلن یکی از انواع لولههای پلیمری است که مقاومت آن در برابر فشارها بین دو تا چهل بار است.
- لوله پلی اتیلن کاروگیت: این لولهها به لولههای دو جداره معروف هستند و دارای دو جداره هستند یکی بیرونی با شکل ظاهری موج دار و یک لایه دیگر درونی است که سطح صافی دارند برای انتقال سیالات یک گزینهی بسیار مناسب هستند.
- لوله پلی اتیلن اسپیرال: این لولهها شباهت زیادی با لولههای کاروگیت دارند و به عنوان تنها تفاوت آنها میتوان به شیوهی ساخت آن اشاره کرد که آن هم به دلیل ساز لولههای پلی اتیلن اسپیرال است. این لولهها به صورت جوش لب به لب به یک دیگر متصل میشوند. این لولهها دارای استحکام بالایی هستند و فشار بالایی را میتوانند تحمل کنند.
اتصالات لولههای پلی اتیلن
در لوله گذاری با لولههای پلی اتیلن اتصالات مختلفی وجود دارد که برای اتصال آنها از روش الکتروفیوژن استفاده میشود. جوشکاری الکتروفیوژن دارای مراحلی است که در این بخش آن را برای شما به شکل مبسوطی شرح دهیم.
- لوله اتصالها و دستگاه را کنترل کنیم.
- دو سر لوله را به صورت کاملا گونیا برش بزنیم.
- محلی که قرار است جوشاری شود و نیز مقداری از آن را با استفاده از اسکار پیر تراش دهیم.
- استفاده از حلال مناسب و شست و شوی محل جوشکاری شده با استفاده از استن.
- در این مرحله باید به گونهای بر روی لوله مشخص نماییم که چه قسمتی از آن را میخواهیم جوش دهیم.
- اجزا جوش را به یک دیگر متصل کنیم.
- اجزا جوش را به طور دقیق درون گیره مخصوص قرار دهیم.
- دستگاه را به برق متصل کنیم و لولهها را به یک دیگر جوش دهیم.