بهترین لوله برای آبرسانی در ساختمان کدام است؟
بهترین لوله برای آبرسانی در ساختمان کدام است؟
با توجه به این که سیستم آب رسانی در هر پروژه شریان اصلی آن پروژه محسوب میشود پس باید با رعایت اصول مهندسی انجام شود. یکی از نکات اصلی انتخاب لوله میباشد که در این بخش سعی داریم بهترین لولهها را برای این آبرسانی ساختمان را به شما معرفی کنیم.
شاخصههای که باید در انتخاب لوله آب رسانی به آن دقت شود کدام است؟
- لولههایی که در سیستم آب رسانی ساختمان استفاده میشود باید دمای 90 درجه سانتی گراد را تحمل کند.
- لوله سیستم آب رسانی باید در برابر مواد شیمیایی مقاومت بالایی داشته باشند.
- لولههایی که برای این سیستم کاربرد دارند به هیچ وجه نباید دچار زنگ زدگی و خوردگی شوند و یا در درون آنها جلبک ایجاد شود.
- نکتهی بسیار مهمی که باید در این باره به کار گرفته شود که این لولهها باید دارای وزن سبکی باشند تا نصب آنها با سرعت بالا انجام گردد و حمل آنهم برای اشخاص به راحتی انجام گردد.
بهترین لولههای آب رسانی
یکی از بهترین لولههای آب رسانی لوله پنج لایه نیوپایپ است که یکی از بهترین و جدیدترین لولهها محسوب میشود. شرکت تولید کننده این برند لولهها شرکت گیتی پسند است. این شرکت بهترین لولههای تک لایه تا پنج لایه آب را وارد بازار کرده است و تا امروز نیز پیشتاز بوده است. این شرکت توانست با تولید لوله تک لایه برخی از مشکلات اساسی لولههای فلزی را رفع کند. این لولهها تمام ویژگیهای لازم اعم از عدم زنگ زدگی و داشتن وزنی سبک و انعطاف پذیر بودن را دارا هستند و نصب آنها نیز بسیار راحت انجام میشود. این لولهها تک لایه از پلیمر ساخته میشود و همین انعطاف پذیری آنها را بالا برده است.
اما محصول دیگر این برند لوله پنج لایه است که هم انعطاف پذیری بالایی دارند و هم نرخ انبساط طولی بالایی دارند. این لوله بعد از لولهها تک لایه وارد بازار شدند و تا حد زیادی مشکلاتی که لوله تک لایه داشتند را حل کردند و در حال حاضر میتوان آنها را به عنوان بهترین لوله برای انتقال آب به شما معرفی کنیم و شایان ذکر است که علاوه بر کیفیت و شاخصههای عالی که برای انتقال آب دارند و یک گزینهی بسیار مناسب برای نصب سیستم گرمایش از کف محسوب میشوند.
چه نکاتی که رعایت آن در نصب سیستم آب رسانی ساختمان ضروری است؟
- لوله کشی آب ساختمان باید در کوتاهتربن مسیر انجام شود و با کمترین پیج و خم انجام شود و همچنین باید موازی یا عمود بر دیوارهای ساختمان انجام شود.
- نصب لولههای افقی اکر به صورت زیر سقفی و یا تحت پوشش سقف کاذب باشد باید اجرای آن در حداکثر ارتفاع ممکن انجام شود.
- لوله کشی آب سرد و گرم بایستی نزدیک دیوارها و تیغهها و سقفها نصب شوند و اکیدا باید از نصب آنها در کف پرهیز شود و یا در صورت لزوم و اضطرار لولهها باید به صورت عمودی قرار بگیرد.
- برای رعایت کردن بهتر بهداشت بهتر است تا حد ممکن از نصب لولههای آب در کنار فاضلاب پرهیز کنیم چرا که در اثر گذر زمان و تشکیل پوسیدگی در لولهها و از بین رفتن آب بندی آنها احتمال دارد که آلودگی و ترواش آبهای فاضلاب باعث آلودگی آبهای آشامیدنی شود و در صورتی که این امر اجتناب پذیر نباشد حتما باید فاصلهی اصولی بین لولههای فاضلاب و آب رعایت شود تا کمترین مشکلی برای سلامتی ساکنین ساختمان پیش نیاید.
- در نصب لولههای آب باید از نصب آن در بالای دستگاههای برق جلوگیری شود و در صورتی هم که ناچار به انجام این کار بودیم باید یک سینی قطره گیر زیر آن قرار دهیم تا از بروز خطرات احتمالی جلوگیری کنیم.